i Truccatori Acteur Johan van Genechten

JOHAN
VAN GENECHTEN

i Truccatori Acteur Johan van Genechten

Na afronding van zijn studie aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht, faculteit Theater en Drama, heeft Johan zich fulltime op entertainment gestort. Door humor met communicatie te verbinden voegt hij een extra dimensie toe aan entertainment. Johan is oprichter van theatergroep i Truccatori (1991) en schrijft onder andere de teksten van alle aankondigingen.

i Truccatori acteur Lies van der Heijden

LIES
VAN DER HEIJDEN

i Truccatori acteur Lies van der Heijden

Lies is medeoprichtster van theatergroep i Truccatori en afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht, faculteit Theater en Drama. Zij is een ware kameleon bij de gedaanteverwisselingen van alle karakterfiguren. Lies is een creatieve duizendpoot met een scherp oog voor details. Als geen ander weet zij contact te maken met mensen.

i Truccatori acteur Rob Janssen

ROB
JANSSEN

i Truccatori acteur Rob Janssen

Rob studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten, afdeling Dans. Hij is werkzaam geweest bij verschillende moderne dansgezelschappen, en als docent dans en beweging . Daarna heeft hij zich als speler verder ontwikkeld in o.a. het jeugdtheater. Rob is binnen i Truccatori vooral de sterk fysieke acteur en de choreograaf van de groep.