i Truccatori Theatergroep Amusing Hospitality

ERVAREN
VEELZIJDIG EN CREATIEF

i Truccatori is de meest ervaren, veelzijdige en creatieve theatergroep van Nederland en heeft sinds 1991 een niet meer weg te denken plek verworven aan de top van entertainment in Nederland.


AMUSING HOSPITALITY

De drie acteurs van i Truccatori weten elk event passend te ondersteunen: soms gastvrij en sturend, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!

i Truccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts.

Of het nu gaat om een bijzonder stijlvolle ontvangst met de Butlers, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten met het Happy Welcome team, of het versterken van uw thema door middel van een act op maat... i Truccatori acteert en presteert op het hoogste niveau en op elk feestelijk- en zakelijk evenement.

De vele karakters zoals Mevrouw van der Putten met haar schoonmaakteam, de Verveelde Obers, de Verwonderde Japanse toeristen, de uiterst Veilige Security act, de Verkeerde Gasten of de Slapende Koks garanderen dat elk evenement een belevenis wordt.

Door te balanceren op de grens tussen spel en werkelijkheid zorgen de spelers van i Truccatori telkens voor verrassende en grappige situaties.


SPECIAL ACTS

Informeert u vooral ook naar de vele special acts: de voor u 'op maat' gecreëerde mogelijkheden die i Truccatori u te bieden heeft.


BUSINESS ENTERTAINMENT

Speciaal voor de zakelijke markt creëert i Truccatori performances die aansluiten bij uw boodschap. Of het nu gaat om een beurs, een productpresentatie of een speciale boodschap, i Truccatori is door hun jarenlange ervaring in staat om als geen ander hierop in te spelen. Door hun achtergrond en enorme ervaring worden zij ook als trainingsacteurs ingezet.

Voor nog meer zakelijke toepassingen zie ook: mevrouwvanderputten.nl en communicatief-entertainment.nl

De basisbezetting van i Truccatori is op verzoek uit te breiden.